Komplett

Bruk sommeren på noe gøy og lærerikt sammen med oss!

Sommerjobb som utvikler

Komplett Group har drevet med netthandel i 25 år, og er størst i Norden på netthandel med hele 7 nettbutikker. Vi scorer høyt på kundetilfredshet og omdømme, og er kåret til Norges 8. mest innovative selskap (ref. Norsk innovasjonsindeks fra NHH). Komplett er også kåret til Norges 6. største IT-selskap av finansavisen 2021.  

Vi søker nå studenter til sommerjobb hos oss for sommeren 2023. Arbeidssted er på Komplett sitt hovedkontor i Sandefjord. Varighet er 6-8 uker og målet er å lage noe som tas i bruk eller utforske noe helt nytt, noe vi er nysgjerrige på. Hva det blir vet vi ikke enda, men vi har noen ideer, og du kan være med på å forme disse! 

Vi ser etter deg som studerer noe innen programmering, og antagelig er noen år inn i studiet. Eller kanskje du bare er lidenskapelig opptatt av programmering, med stor aktivitet på egne prosjekter. Fortell oss hva du kan! 

I Komplett Group jobber utviklerne mye med C# og .Net teknologier, hvor vi i tillegg tar i bruk TypeScript, React, men også ren HTML/CSS/JS frontend. Vi tror det meste kan læres, så dersom du ikke har erfaring med akkurat disse teknologiene, så søk gjerne likevel og fortell oss hva du kan.  

Utvikler- og designerteamet vårt består av 30 stk med ulike roller. Det er en flott blanding av mennesker fra ulike land og med ulik teknisk bakgrunn og kompetanse. Vi tror at en mangfoldig arbeidsplass vil skape de beste løsningene for våre kunder og det beste arbeidsmiljøet. Vi er nysgjerrige, har et ønske om å lære og er ydmyke. Feil skjer, vi lærer av det og går videre. Teamet har 100% ansvar fra egen maskin til produksjon, med stor frihet til å velge løsninger selv. 

Vil du bli en del av teamet for sommeren 2023? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vil du vite mer om oss eller lese om tidligere sommerjobboppgaver, ta en titt på developer.komplett.no.

Obs! Vi har løpende opptak, men siste frist for å søke er 30.januar 2023.

Del på:

Fylke:

  • Vestfold og Telemark

Jobbtype:

Trainee / praktikant

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

30.01.2023

Tiltredelse:

Sommer 2023

Arbeidssted:

Sandefjord

Kontaktpersoner:

Thomas Løvstad Weldingh

mob: +47 91344978

Adresse:

Østre Kullerød 4 3241 Sandefjord