Komplett Group

Itegra søker Account Manager

Account Manager

Komplett Group er Nordens største netthandelsaktør med 8 nettbutikker med en samlet omsetning på 9.9 milliarder i 2020 med meget god inntjening. Selskapet har ambisiøse mål om videre vekst og utvikling i et svært spennende marked. Ca. 640 entusiastiske og glade medarbeidere venter på å bli dine gode kollegaer på vårt trivelige hovedkontor ved Torp i Sandefjord. Vi har også et avdelingskontor på Lysaker. Itegra inngår som en selvstendig gruppering i Komplett Group.

Itegra ble etablert i 1999 og er en norsk distributør av IT, mobiltelefoner og elektronikk, som selger til B2B-forhandlere og retail-kjeder i Norge og Sverige.

Itegras visjon er at vi hver dag skal være det selvsagte valget for kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Våre verdier er fundamentet for vår kultur. Vi bestreber presisjon, enkelhet og entusiasme. Våre ansatte har høy kompetanse, vi har en god og dynamisk web, personlig oppfølging, konkurransedyktige betingelser, bred produktportefølje og en effektiv logistikk.

Vi har et moderne distribusjonsanlegg på 32.000 kvm. Vårt logistikksystem håndterer et produkt hvert 3.sekund - 24/7/365. Vi har en bred produktportefølje med over 12.000 produkter fra verdens ledende merkevarer.

Mer informasjon om Itegra finner du på: www.itegra.no

Mer informasjon om Komplett Group finner du på: www.komplettgroup.com

-------------------------------------------------------------------

Itegra er i sterk vekst og søker en drivende og entusiastisk Account Manager!

Itegra er i kraftig vekst, og kan vise til svært solide resultater gjennom mange år. I Itegra vil du bli en del av et lag på 20 teamorienterte erfarne ressurser som ønsker å få en ny medspiller på laget som skal bidra til en fortsatt spennende vekstreise! Salgsteamet i Itegra opererer med stor frihet og betydelig ansvar, og har en sterk prestasjonskultur med stor takhøyde og laget i fokus. 

Som Account Manager i Itegra vil du være en sentral ressurs i deres storkundeavdeling og et naturlig kontaktpunkt for kundene. Du vil være ansvarlig for oppfølging og utvikling av Itegras forretning mot etablerte kunder, og en viktig bidragsyter til å videreutvikle de langsiktige relasjonene med kunder. Du vil også samarbeide nært med leverandører, produsenter og konsernets operative avdelinger.

Du trives med hyppig kundekontakt, være en rådgiver og fasilitator for kunden, og levere dine kunder de beste løsningene. Du skal identifisere og utvikle eksisterende og nye forretningsmuligheter, samt bidra til at Itegra vinner både de store og mindre avtalene og øker sin markedsandel. I stillingen har du individuelt budsjett- og resultatansvar sammen med teamet.

Aktuelle kandidater har noen års erfaring med salg, gjerne fra IT-distributør eller forhandlerleddet, og trives i rollen som relasjonsbygger og selger mot større kunder/forhandlere. I denne rollen vil produkter fra varemerker som Samsung og Apple være en viktig del av hverdagen din.

Gode kommunikasjonsevner er en forutsetning for å lykkes i rollen. Det er ønskelig med høyere utdannelse innen områder som økonomi, marked, IT eller tilsvarende, men ikke et krav.

Du motiveres av å jobbe strategisk med kunden, og det å gi dine kunder gode råd og anbefalinger faller naturlig for deg. Du kan vise til solide resultater, og er stolt av det.

 Viktigste arbeidsoppgaver vil være:

 • Salg av Itegras produktportefølje til deres forhandlere
 • Bistå og videreutvikle relasjonen til dine kunder gjennom hyppig kontakt og tilgjengelighet
 • Utarbeidelse av kunde-, salgs-, og markedsplaner
 • Planlegge og gjennomføre kundebesøk på en effektiv og kostnadseffektiv måte
 • Representere Itegra på messer og andre kunderelaterte aktiviteter
 • Rapportering av salgsaktivitet

Ønskede personlige egenskaper:

 • Fremoverlent, med et ønske om å bygge en karriere innen salg
 • Utadvendt og sosialt tilpasningsdyktig
 • Energisk, uredd og stort pågangsmot
 • Motiveres av å «bygge opp» og skape fornøyde kunder
 • Målbevisst, like å nå mål og sette nye
 • Strukturert, planmessig, og med høy gjennomføringsevne
 • Trives med hyppig kontakt med dine kunder både på telefon og i møter
 • Initiativrik og drivende
 • Teamorientert, fungerer like godt i team som selvstendig

Itegra tilbyr en spennende rolle, med store utviklingsmuligheter for den rette. Selskapet har stort fokus på utvikling av teamet og den enkelte ansatte, både faglig, personlig og karrieremessig.

Konkurransedyktige betingelser, med bonusordning.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med vår rekrutteringspartner SalesJobs AS ved Roar Isachsen, tlf. 957 07 457, eller roar@salesjobs.no

 

Del på:

Fylke:

 • Vestfold og Telemark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

10.08.2021

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Sandefjord

Kontaktpersoner:

Roar Isachsen

mob: +47 957 07 457

Hjemmeside:

http://www.itegra.no

Adresse:

Østre Kullerød 3241 Sandefjord